Produkcją świeżego mięsa zajmujemy się od 30 lat, a w roku 2021 rozpoczęliśmy niewielką produkcję wędlin i wyrobów garmażeryjnych.
Nie wytwarzamy wyrobów z certyfikatami bio, wege, eko itp. Nasze wyroby są po prostu uczciwie produkowane, z najlepszego mięsa, bez konserwantów i nienaturalnych dodatków funkcjonalnych. Znamy się na mięsie i na jego technologii produkcji, jesteśmy młodym zespołem, który postawił sobie za cel tworzenie wyrobów zdrowych i smacznych.
Nasze produkty są inspirowane tradycyjnymi recepturami, ale głównie kierujemy się kuchnią nowoczesną i zasadą ,,czysta etykieta’’.
– to słowa wypowiedziane ponad pół wieku temu przez Linusa Paulinga, człowieka wielu talentów, dwukrotnego laureata nagrody Nobla.
Zgadzamy się z tą myślą i gwarantujemy, że wszystkie nasze produkty są właściwe i przez to zdrowe.